PLOEGEN. ZAAIEN. OOGSTEN.

Wij zijn Frisse Oogst. Het strategisch creatieve communicatiebureau met de meest nuchtere aanpak. Opgericht in 2016 door Douwe Halma. Ontstaan vanuit het idee dat een communicatiebureau vooral op een toegankelijke manier communicatie moet maken die bijdraagt in het realiseren van ambities. Daarom spelen ambitie, resultaat en plezier altijd een leidende rol in al onze opdrachten

We combineren onze strategische inzichten met designtalent en een pragmatische nuchtere aanpak.
Handen uit de mouwen; ploegen, zaaien en oogsten.

WAT WE DOEN

– DOEN WE GOED

We bedenken en ontwikkelen communicatiestrategieën, concepten, logo’s & merkstijlen, campagnes, websites en (sociale media) content voor ambitieuze b-2-b-bedrijven, onderwijsinstellingen, industrie, (semi)overheid en de non-profit sector. Dat doen we niet alleen regionaal en nationaal, maar ook internationaal. Geen opdracht of opdrachtgever is te groot of te klein.

Wij geloven dat je succes alleen kunt bereiken als je nauw samenwerkt. Daarom werken we samen met onze opdrachtgevers en samen met externe specialisten die opschakelen wanneer dat nodig is. Naast onze eigen professionals beschikken we over een uitgebreid professioneel netwerk van strategen, copywriters, webdevelopers, online marketeers, eventmanagers, fotografen en filmmakers. Alles wat nodig is voor succesvolle communicatie

SAMEN WERKT
HET BETER

WAT KOST DAT?

Je betaalt ons per uur, per project of op basis van vaste prijsafspraken per maand. We houden ervan als dingen overzichtelijk en simpel zijn. Daarom hanteren we één uurtarief voor alle diensten.

 • Douwe

  Functieomschrijving

 • Elisabeth

  Functieomschrijving

 • Job

  Functieomschrijving

 • Daniel

  Functieomschrijving

Ben jij klaar

om te oogsten?

Er moet wat gebeuren, maar waar begin je? En hoe? Wij helpen je aan inzicht, structuur en een duidelijke aanpak. Laat je bericht achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Zonder verdere verplichtingen. De tijd is er rijp voor.