PLOEGEN. ZAAIEN. OOGSTEN.

Wij zijn Frisse Oogst. Het strategisch creatieve communicatiebureau met de meest nuchtere aanpak. Opgericht in 2016 door Douwe Halma. Ontstaan vanuit het idee dat een communicatiebureau vooral op een zo toegankelijk mogelijke manier effectieve communicatie moet maken voor opdrachtgevers met ambitie. Daarom spelen ambitie, resultaat en plezier altijd een leidende rol in al onze opdrachten.

We combineren onze strategische inzichten met designtalent en een pragmatische nuchtere aanpak.
Handen uit de mouwen; ploegen, zaaien en oogsten. Niks meer, niks minder.

WAT WE DOEN

– DOEN WE GOED

We bedenken en ontwikkelen communicatiestrategieën, concepten, logo’s & merkstijlen, campagnes, websites en (sociale media) content voor ambitieuze b-2-b-bedrijven, onderwijsinstellingen, industrie, (semi)overheid en de non-profit sector. Dat doen we niet alleen regionaal en nationaal, maar ook internationaal. Wij vinden geen opdracht of opdrachtgever te groot of te klein om te helpen met goede communicatie.

Wij geloven dat je succes alleen kunt bereiken als je nauw samenwerkt. Daarom werken we samen met onze opdrachtgevers en samen met externe specialisten die opschakelen wanneer dat nodig is. Naast onze eigen expertise beschikken we over een uitgebreid professioneel netwerk van strategen, creatieven, SEO-specialisten, copywriters, webdevelopers, online marketeers, eventmanagers, fotografen en videomakers. Echt alles wat nodig is voor succesvolle communicatie.

SAMEN WERKT
HET BETER

WAT KOST DAT?

Je betaalt ons per uur, per project of op basis van vaste prijsafspraken per maand. We houden ervan als dingen overzichtelijk en simpel zijn. Daarom hanteren we één uurtarief voor alle diensten.

Ben jij klaar

om te oogsten?

Er moet wat gebeuren. Je merk en communicatie hebben aandacht en misschien een nieuwe schwung nodig. Maar waar begin je? En hoe? Wij helpen je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan inzicht, structuur en een duidelijke aanpak. Laat je bericht achter en we nemen contact met je op. Zonder verdere verplichtingen. De tijd is er rijp voor.