PLOEGEN. ZAAIEN. OOGSTEN.

Wij zijn Frisse Oogst. Het strategisch creatieve communicatiebureau met de meest nuchtere aanpak. Opgericht in 2016 door Douwe Halma. Ontstaan vanuit het idee om op een zo toegankelijk mogelijke manier effectieve communicatie te maken voor opdrachtgevers met ambitie. Ambitie, resultaat en plezier zijn leidend in onze samenwerkingen.

In onze aanpak combineren we onze strategische inzichten met designtalent.
Voeten in de aarde, handen uit de mouwen; ploegen, zaaien en oogsten. Niks meer, niks minder.

WAT WE DOEN

– DOEN WE GOED

We bedenken en ontwikkelen communicatiestrategieën, concepten, logo’s & merkstijlen, campagnes, websites en (sociale media) content voor ambitieuze b-2-b-bedrijven, onderwijsinstellingen, industrie, (semi)overheid en de non-profit sector. Dat doen we niet alleen regionaal en nationaal, maar ook internationaal. Wij vinden geen opdracht of opdrachtgever te groot of te klein.

Wij geloven dat je succes alleen kunt bereiken als je nauw samenwerkt. Daarom werken we samen met -en niet voor- onze opdrachtgevers. Waar nodig schakelen we externe specialisten op. Naast onze eigen expertise beschikken we over een zeer uitgebreid professioneel netwerk van specialisten en creatieven. Echt alles wat nodig is voor succesvolle communicatie is binnen handbereik.

SAMEN WERKT
HET BETER

WAT KOST DAT?

Je betaalt ons per uur, per project of op basis van vaste prijsafspraken per maand. We houden ervan als dingen overzichtelijk en simpel zijn. Daarom hanteren we één toegankelijk uurtarief voor alle diensten.

Klaar om

te oogsten?

Er moet wat gebeuren. Je merk en communicatie hebben aandacht en professionalisering nodig. Maar waar begin je? En hoe? Wij helpen je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan inzicht en een duidelijke aanpak. Laat je bericht achter en we nemen contact met je op. Zonder verdere verplichtingen. De tijd is er rijp voor!