Tomorrow people

Kies je voor safe? Of kies je de Yelgo route?

Hoe presenteer je jezelf als detacheerder die geen detacheerder is? Yelgo is uniek, zij bemiddelt in de carrièregroei van de nextgen digitals. Digitals die het verschil maken bij nieuwe digitale projecten op basis van detachering. Maar Yelgo gaat verder. Zij biedt deze nextgen digitals een solide basis om zichzelf verder te ontwikkelen middels trainingen, opleidingen en cursussen. Een carrièrepad van werken en persoonlijke ontwikkeling voor een toekomst van morgen.

Al sparrend met de klant legden wij deze marktbehoefte en het unieke vermogen van de organisatie bloot. Om de nieuwe digital professionals aan te spreken moet er met onderscheidende taal worden gecommuniceerd. Wij maakten hier een krachtig, creatief merkconcept voor: Yelgo Development Program. Het merkconcept vertaalden wij naar een aanscherping van de huisstijl, een nieuwe website, krachtige visuele content en sterke, karakteristieke copy.

In het Yelgo Development Program staat de keuze die je als digital professional hebt centraal. Je staat op een weg stil voor een splitsing. Kies je voor de veilige, bekende route? Of kies je op de splitsing voor jezelf prikkelen, uitdagen en continu doorontwikkelen. Werken op grote ambitieuze projecten en het maximale uit jezelf halen. Echte, ambitieuze professionals kiezen voor de Yelgo route.

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030