Open Dagencampagne Friesland College

We kijken terug op twee fantastische Open Dagen van het Friesland College! Samen met de mensen van het Friesland College hebben we wekenlang hard gewerkt om alle communicatiemiddelen te realiseren. Het was even door bikkelen, maar we kunnen met trots terugkijken op het resultaat.

Praktijkgestuurd leren

Onder de noemer ‘waar leren werkt’ ontwikkelden we een compleet pakket communicatietools. Onder deze noemer wilden we juist het unieke onderwijsconcept dat draait om praktijkgestuurd leren uitlichten. En waar kun je dit het beste tot uiting laten komen? Juist in de praktijk! Daarom gingen dit jaar niet alleen de deuren van de schoolgebouwen in Heerenveen en Leeuwarden open. Maar ook de deuren van NeiBertilla, De Waadwente en Anna Schotanus gingen open voor toekomstige leerlingen.

Friesland kleurde Paars

We realiseerden in een recordtempo een breed crossmediaal palet aan middelen. Van diverse fotoshoots met studenten op locatie tot het schrijven van socialmedia- en persberichten. Van het maken van nieuwe brochures tot een Adwords campagne. Van mooie reclamezuilen tot informatieve rollerbanners. Heel Friesland kleurde eventjes een beetje Friesland College paars. Het beeld spreekt voor zich!

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030