Impala – Sportief voor iedereen

Een frisse en overzichtelijke website voor de leden van atletiekvereniging Impala. Foto’s, ledeninformatie, wedstrijduitslagen en de social-kanalen, vind je binnen een paar klikken. Die stip op de horizon zetten we tijdens de brainstorm met Impala.

Effectieve brainstorm

Bij de brainstormsessie was een brede afvaardiging van leden en bestuursleden aanwezig. En dit maakte de brainstorm uiterst effectief. Juist de sporters (leden) konden goed aangeven welke informatie voor hen relevant is. Maar ook de bestuursleden konden goed aangeven welke type informatie zij graag wilden delen met de leden. Door samen een prioritering aan te brengen konden we exact bepalen hoe we de website moesten opbouwen, zowel voor desktop als mobiel gebruik.

Realisatie van de responsive site

Net als de echte topatleten visualiseerden we ons doel, voordat we begonnen. En met dit doel voor ogen startten we met het ontwikkelen van het functionele ontwerp. We bepaalden de juiste structuur, indeling en functionaliteiten van de nieuwe website. Daarna volgde het grafische design. In de bouw realiseerden we dit ontwerp en verfijnden we het nog verder samen met Impala. Het resultaat: bij de finishlijn leverden we een volledige responsive website op waar we trots op zijn!

 

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030