Frisse Oogst lanceert nieuw merk in Energieland

Pit energie

Hoe werk je aan een duurzame toekomst voor Nederland? Pit energie is een partij die het net even wat anders doet dan andere energieaanbieders. Geen vage verhalen. Geen technische prietpraat, maar kwaliteitssystemen die direct bijdragen aan een beter milieu en een financieel voordeel voor de klant. Een energieleverancier die duurzaam bezig is. Op zowel de particuliere als zakelijke markt. Groen geregeld!

Door de nuchtere no-nonsense aanpak in combinatie met top kwaliteitsproducten heeft Pit energie in korte tijd al behoorlijk wat klanten weten te overtuigen in Noord-Nederland. Op de korte termijn staan ook de introductie van een aantal nieuwe producten op de agenda. Zaak om dit prachtige, nieuwe bedrijf ook op communicatief niveau krachtig in de markt te zetten. Frisse Oogst draagt daar graag een steentje aan bij.

Vanaf het begin van de samenwerking klikte het tussen Pit energie en Frisse Oogst goed. Mede doordat beide bedrijven dezelfde no-nonsense aanpak delen. Nuchter, pragmatisch en rechttoe rechtaan. Dit krachtige karakter lieten wij terugkomen in de ontwikkeling van de merknaam, een energieaanbieder met Pit. Ook ontwikkelden wij een bijpassende huisstijl en verschillende communicatiemiddelen, waaronder een volledig nieuwe responsive website. Daarmee was de eerste stap naar de lancering van een nieuwe merk in Energieland gezet. Samen planten wij het zaaigoed voor een duurzamer Nederland dat overstapt op groene zonne-energie. Daar krijgen wij en Pit energie van!

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030