Frisse ideeën voor Extendum in Oudehorne

In een prachtige entourage in het mooie Ouderhorne (Friesland) presenteerden we frisse ideeën aan het team van Extendum. Extendum vroeg ons om mee te denken over hoe ze meer inhoudelijke naamsbekendheid konden creëren. Ze hadden een duidelijk doel voor ogen: onze doelgroepen moet weten dat we bestaan en wat we te bieden hebben. Die uitdaging gaan we aan! Hoe de uitwerking eruitziet, blijft nog even een verrassing! Stay tuned..

Zet die stip op de horizon
We stelden een team van de beste specialisten samen om deze klus te klaren. Fris bloed. Dat zorgt voor stroming. Klanten moeten vaker en als vanzelfsprekend de weg kunnen vinden naar Extendum. Voor al hun vragen en voor alle diensten. Yes! Een stip op de horizon.

Volg een helder stappenplan
Dat vraagt om een duidelijke positionering. Dat begint met inzicht. Samen met het team van Extendum brachten we door inspirerende brainstormsessies de kern naar boven. Wat is Extendum? Waar willen we naartoe? Wat willen we dat onze doelgroep over ons zegt en hoe ze over ons denken? Dit resulteerde in een pre-advies over de positionering en propositie (merkbelofte).

 

 

 

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030