Home » Frisse ideeën voor Extendum in Oudehorne

Frisse ideeën voor Extendum in Oudehorne

In een prachtige entourage in het mooie Ouderhorne (Friesland) presenteerden we frisse ideeën aan het team van Extendum. Extendum vroeg ons om mee te denken over hoe ze meer inhoudelijke naamsbekendheid konden creëren. Ze hadden een duidelijk doel voor ogen: onze doelgroepen moet weten dat we bestaan en wat we te bieden hebben. Die uitdaging gaan we aan! Hoe de uitwerking eruitziet, blijft nog even een verrassing! Stay tuned..

Zet die stip op de horizon
We stelden een team van de beste specialisten samen om deze klus te klaren. Fris bloed. Dat zorgt voor stroming. Klanten moeten vaker en als vanzelfsprekend de weg kunnen vinden naar Extendum. Voor al hun vragen en voor alle diensten. Yes! Een stip op de horizon.

Volg een helder stappenplan
Dat vraagt om een duidelijke positionering. Dat begint met inzicht. Samen met het team van Extendum brachten we door inspirerende brainstormsessies de kern naar boven. Wat is Extendum? Waar willen we naartoe? Wat willen we dat onze doelgroep over ons zegt en hoe ze over ons denken? Dit resulteerde in een pre-advies over de positionering en propositie (merkbelofte).

 

 

 

Om dit aan te scherpen, interviewden we een representatieve selectie van het klantenbestand. Dit leverde naast bevestiging, ook verrassende inzichten op. Ankerwaarden als energie en enthousiasme, een breed dienstenpakket en integer vakmanschap vormen de basis voor de verdere positionering.

De creatieve vertaalslag presenteerden we aan het team van Extendum. Want top-down daar houden ze niet van bij Extendum. Benieuwd welke keuzes ze maakten? Stay tuned voor de verdere uitwerking!

Over Extendum:
Als zakelijke dienstverlener bestaat de klantenkring van Extendum uit een ledenbestand van onder andere accountantskantoren. Op basis van hun abonnement kunnen ze bellen met de helpdesk van Extendum en advies inwinnen voor specialistische zaken. Vaak maken klanten maar gebruik van een klein deel van het totale dienstenpakket. Eén van de doelstellingen is dat klanten meer efficiëntie uit hun abonnement gaan halen. Hoe? Dat vraagt om een frisse blik van de communicatieregisseurs!

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030

Wij bouwen aan sterke merken