Haal meer uit je keuken!

Van leverancier van keukenapparatuur aan horeca-instellingen naar een toonaangevend bedrijf op het gebied van inrichting in de professionele keuken. Droogers is inmiddels een begrip in de professionele keuken. Daardoor was er een gat ontstaan tussen wie Droogers is, wat ze in huis heeft en welke oplossingen ze biedt, ten opzichte van hoe ze zich in de markt profileerde. Aan Frisse Oogst de taak om dit gat tussen de identiteit en het gewenste imago te dichten.

Aan de hand van een aantal inspirerende workshops met de directie en medewerkers van Droogers hebben we de kern vastgepakt. We hebben het DNA, de eigen kracht van Droogers en de behoefte in de markt, boven water gehaald. Deze essentie hebben we uitvergroot en gevat in een nieuwe merkbelofte. Droogers loopt voorop in de markt met haar innovatieve diensten en producten. Dankzij de deskundige adviseurs en brede kennis garandeert Droogers dat klanten meer uit hun keuken kunnen halen. Of dit nu een hogere doorloopsnelheid, meer efficiëntie, lagere kosten of een hogere kwaliteit is. Droogers leeft zich in en komt altijd met verrassende oplossingen.

De oplossing om het gat te dichten

Daarom bedacht Frisse Oogst het thema ‘Haal meer uit je keuken!’. Met dit thema introduceerden wij de grensverleggende identiteit aan de horecawereld. Uiteraard moest daarvoor het logo en de stijl volledig op dit thema aansluiten. Wij maakten de krachtige ontwerpen voor de nieuwe huisstijl, de nieuwe website, de autobelettering, alles. De markt leerde Droogers opnieuw kennen als Droogers Koel- en Keukeninnovatie. De aftrap vond plaats op de Horeca TT met een nieuw beursconcept en beursstand. Vanaf nu haalt ook Droogers Koel- en Keukeninnovatie meer uit haar “keuken”!

 

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030