Droogers Koel- en Keukeninnovatie komt naar je toe!

Droogers Koel- en Keukeninnovatie profileerde zich opnieuw in de markt met thema ‘Haal méér uit je keuken’. Klanten laten kennismaken met de nieuwste een meest innovatieve horeca-apparatuur was een belangrijk onderdeel van de ambitie. Vooroplopen met innovaties in de professionele keuken, betekent ook het je klanten makkelijk maken. Op een laagdrempelige manier de klanten kennis laten maken met nieuwe trends en innovaties. Hoe kan dat beter dan in een truck volgestopt met de nieuwste apparatuur?

Droogers Innovatietruck

Daarom bedachten en ontwikkelden we voor Droogers Koel- en Keukeninnovatie de inspiratie- & innovatietruck! Een truck bomvol met de allernieuwste horeca- en keukenapparatuur. Bemand door de eigen chef-kok en adviseur van Droogers Koel- en Keukeninnovatie rijdt deze inspiratiebron op wielen door Nederland om bij klanten en potentiële klanten de nieuwste innovaties te demonstreren.

De truck kan zelfs ingericht worden naar de specifieke wensen van de klant om -op maat- een inspirerende demo te kunnen geven. En zeg nou zelf, deze truck ziet er toch ook echt wel erg stoer uit.

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030