Ambion | Het draait om goed onderwijs

Ambion Holding met totaal 26 scholen in de omgeving Joure en Heerenveen zet het onderwijs vanzelfsprekend op nummer één. Onderwijsgroep Primus (Joure) en De Basis (Heerenveen) bundelden hun krachten in Ambion Holding. Ruim 400 enthousiaste onderwijsprofessionals geven hier dagelijks les aan circa 3700 leerlingen.

Krachtig naar buiten met een frisse campagne!

Wij maakten een frisse campagne voor het Open Huis. We voerden campagne in lokale en regionale media: natuurlijk digitaal maar ook in print. We maakten voor elke school kleurrijke posters in dezelfde Ambion-stijl. Als fleurige en blijvende herinnering aan het Open Huis, kregen de scholen vrolijke windmolentjes om uit te delen. Op de aangehechte flyer stond alle informatie van de school. Om thuis nog eens na te lezen.

Behoud van herkenbaarheid

Ook maakten we een eigentijdse versie van het jaarverslag. De eerste handvatten om de merknaam van de holding Ambion krachtiger neer te zetten. Natuurlijk met het behoud van de herkenbare namen Primus en De Basis op de achtergrond.

Bij Ambion draait het om goed onderwijs. Dit betekent dat kinderen zich in de volle breedte ontwikkelen en met plezier naar school gaan. Een veilige en vertrouwde omgeving is dan onmisbaar. Bij de scholen van Ambion leren kinderen het maximale uit zichzelf te halen. Zo bouwen ze zelfvertrouwen op en groeien ze toe naar de volgende stap.

Vol vertrouwen de wereld tegemoet!

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030