Mooie creaties en dito communicatiemiddelen

We creëren mooie ontwerpen, onderscheidende corporate identities, opvallende campagnes en responsive websites. We zorgen voor een betere positie in Google en schrijven scherpe teksten. We onderhouden sociale media en de periodieke nieuwsbrief. Dit en nog veel meer regelen we voor je. En dat doen we altijd samen met de beste specialisten uit ons grote netwerk. De kracht zit in het maken van de juiste mix. De mix van communicatiemiddelen; online en offline. En de mix van de beste specialisten. Wij denken graag met je mee over een doeltreffende samenstelling. Maar helpen ook graag bij het vervaardigen van de op jouw organisatie toegespitste communicatiemiddelen.

Bruggen bouwen tussen imago en DNA

Wat precies ‘communicatie’ inhoudt, is voor veel mensen vaak lastig te bevatten. Daarbij gaat het om de communicatie die jouw bedrijf heeft met de binnen- en buitenwereld. Niet alleen je huidige, maar ook potentiële klanten vallen hieronder. En bij de grotere organisaties ook je collega’s. Bij communicatie gaat het veelal om het laten matchen van jouw imago bij de behoeften van jouw doelgroep en het DNA van jouw organisatie. Wat wil jij uitstralen met je bedrijf? Wie ben jij, en waar sta je voor? Vaak heb je zelf al een goed idee van jouw gewenste imago. Maar vindt je doelgroep dit ook? En dragen alle collega’s dit ook op hun hart? Wij kunnen jou helpen om jouw imago te laten aansluiten bij het DNA van jouw bedrijf.

Ontwikkeling van het pootgoed

Al sparrend brengen wij met een creatief ontwerp de identiteit van je organisatie, merk of product naar de voorgrond. Altijd aansluitend bij de behoefte van jouw doelgroepen. Het visuele visitekaartje van je bedrijf. Van huisstijl tot brochure. Van logo tot advertentie. Van social media bericht tot volledige responsive website. Van video tot energieke cabaretshow. Wij creëren allerlei soorten communicatiemiddelen. Anders dan anderen. Verrassend, maar ook doeltreffend. Zowel online als offline. Krachtig. Sprekend. Mensen prikkelen en bewegen via de juiste formats. Samen bepalen wij wat we ontwikkelen om te zaaien.

Zichtbaarheid in de online omgeving

Anno nu weet iedereen dat je online presence even belangrijk is als je offline presence. Je wilt natuurlijk ook dat je door het publiek gevonden wordt. En dat jouw content onder de juiste ogen terechtkomt. Daarvoor ontwikkelen we een effectieve online marketingstrategie. Een plan met de juiste marketingmiddelen geschikt voor de online vindbaarheid en – promotie in Google, Facebook en andere platformen. Op maat; passend bij je DNA en doelstellingen. Wij helpen je uiteraard ook met de gedegen uitvoering van die strategie en helpen je ook om deze meetbaar te maken.

Verfijning van het online gezicht

Technologie evolueert snel, en het gedrag van mensen verandert net zo snel mee. Zij gebruiken niet meer alleen een desktop om het internet te gaan. Smartphones en tablets zorgen ervoor dat zij altijd en overal online zijn. Als organisatie kun je niet stilstaan en achterblijven. Je website is het online gezicht van je bedrijf, merk of product. Wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van een responsieve website. Één die aansluit bij de markt van anno nu. En morgen.

Wij bouwen aan sterke merken