Home » Over Frisse Oogst

Over Frisse Oogst

Wij werken anders. Anno nu. Wij zijn snelle denkers en effectieve doeners. Zo halen we het maximale uit jouw marketing en communicatie. We helpen met het maken van belangrijke keuzes en kijken altijd naar het grote geheel. We komen lekker snel en effectief tot de kern. Eenmaal bedacht? Volle kracht vooruit! Samen bepalen we wat we in de grond stoppen om verder te komen dan alleen die stip op de horizon. Wij zaaien, jij plukt de oogst.

Volle kracht vooruit

Wij zijn snelle denkers. Als het kan bedenken we graag iets binnen één dag. Bijvoorbeeld: een goede strategie in 1 dag. Een unieke positionering in 1 dag. Of een opvallend creatief concept voor een campagne in 1 dag. Dat betekent niet dat er niet goed genoeg over nagedacht is. Dat betekent dat je de juiste specialisten bij elkaar zet waarmee je snel en effectief tot de kern komt. Wij halen graag het maximale uit je marketing- en communicatiebudget met een goede strategie. Welke online en offline wegen kun je het beste bewandelen? Wij helpen je met belangrijke keuzes. Eenmaal bedacht? Volle kracht vooruit! Een plan komt immers tot leven in de praktijk en niet in een bureaulade.

Wij zaaien, jij plukt de oogst

Wij zijn effectieve doeners. Wij helpen je met een vlotte en gedegen realisatie van jouw dromen en ambities. Maximaal effect en ervoor zorgen dat alles goed met elkaar samenhangt; dat is wat wij klaarspelen. Wij kijken daarbij altijd naar het grotere geheel. Of het nu gaat om meer naamsbekendheid, meer klanten, of de introductie van een nieuw product. Samen bepalen wij wat we in de grond stoppen. Wij zaaien wat bij jouw organisatie en doelstellingen past. Jij plukt de oogst.

Jouw communicatieve vingerafdruk

Wij zijn onderscheidende specialisten. Wij communiceren voor, namens en met jou. Communicatie, dat is waar wij van houden. Niet alleen langs de doorsnee communicatiemiddelen zoals websites of brochures. We zetten die vorm in die past bij de doelen die we namens en met jou willen bereiken. Daarom puzzelen we graag met het immens brede palet aan communicatiemogelijkheden, bijvoorbeeld evenementen, contentmarketing en zelfs cabaretvoorstellingen. Communicatie op maat. Uitgevoerd door de beste specialisten, altijd aangestuurd door één vaste communicatieregisseur.

Onze specialiteit is het samenbrengen van jouw DNA en de behoefte van jouw omgeving in krachtige, onderscheidende communicatie; jouw eigen communicatieve vingerafdruk. Wij komen met concrete, inspirerende en haalbare ideeën. Anno nu is de keuze aan mogelijkheden immens. Wij helpen je die mogelijkheden te zien en daadkrachtig keuzes te maken. Samen komen wij verder dan die stip op de horizon.

Nog een stap verder dan de horizon

Wij zijn grensoverschrijdend. En wij laten ons niet beperken door afstand. Of door grenzen. Wij opereren niet alleen regionaal, provinciaal en landelijk. Vanuit ons kantoor in Drachten realiseren wij ook op internationaal vlak dromen en ambities. Droom groots. Droom voorbij die stip op de horizon en wij maken samen met jou van je droom werkelijkheid.

  • No-nonsense
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Online en offline
  • Strategie, Creatie, Implementatie

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030

Wij bouwen aan sterke merken