Home » Heb jij een frisse blik?

Heb jij een frisse blik?

We hebben op dit moment helaas geen openstaande vacatures. Maar we zijn altijd op zoek naar fris bloed!

Of je nu freelancer, stagiaire of in loondienst bij een ander bureau bent. We komen graag met je in contact. Ook als je overweegt om de stap van loondienst naar zelfstandige te maken. Maar dan moet je wel aan onderstaande (softe) criteria voldoen:

  • je hebt een bepaalde mate van “zang & dans” in je
  • je bent spontaan
  • je bent een harde werker
  • je kunt in mum van tijd zelfstandig werken
  • jij kunt de communicatie naar een hoger plan brengen


Denk jij dat jij bij ons strategisch creatief bureau met ultiem frisse aanpak een steentje kunt bijdragen? Dan gaan we graag eens met jou flirten. Laat weten dat je bestaat, wacht niet langer, mail ons direct.

Wat hebben we te bieden?

Indrukwekkende opdrachtgevers
We werken bij Frisse Oogst aan een breed palet mooie klanten in diverse sectoren. Van onderwijs tot industrie en alles wat daar tussenin zit. Niet alleen regionaal en provinciaal, maar ook nationaal en zelfs internationaal. En dat allemaal vanuit het pittoreske Drachten. Klik maar eens door onze projecten en cases.

Goede werksfeer
Je werkt in een klein en hecht team. We zijn allemaal generalist, maar iedereen heeft bovengemiddelde kennis en skills op één onderdeel. We hanteren korte lijntjes en werken waar nodig met specialisten uit ons netwerk.

Inspirerend
Omdat we voor mooie klanten in diverse sectoren werken in samenwerking met tal van specialisten krijg je elke dag nieuwe inzichten en leer je ook elke dag bij. Wat daar leuk aan is? Je gaat op termijn allerlei kruisverbanden zien en leggen.

Wil je eerst meer weten? WhatsApp of bel dan met Douwe Halma op 06 107 170 20.

Wij bouwen aan sterke merken