Creatieve concepten met impact

Van dromen en plannen naar een concrete invulling. Wij helpen je ideeën tastbaar te maken in een allesomvattend, samenhangend geheel. In krachtige, creatieve concepten met maximale impact. Tijdens de fase van conceptontwikkeling maken wij de vertaalslag naar een totale (merk)beleving. De strategie van je merk of campagne komt tot leven door middel van verrassende communicatie thematieken, spetterende beeldconcepten, mooie visuele ontwerp-lijnen en goed in het oor liggende slogans.

Schetsen van een visuele blauwdruk

Tijdens de conceptontwikkeling ontwerpen wij een blauwdruk van hoe je merk, label of campagne eruit komt te zien. Een architectentekening van wat en op welke manier je gaat communiceren naar de omgeving. Logo’s, stijlelementen, beeldgebruik en tone-of-voice zijn de bouwstenen van een optimale blauwdruk. Alles komt samen in een heldere, beeldende en inspirerende presentatie van (digitale) schetsen en moodboards. Hiermee maken wij het inhoudelijk en visueel duidelijk hoe on- en offline communicatiemiddelen vorm krijgen en zich tot elkaar verhouden.

Vele wegen leiden naar Rome

Wij geloven erin dat niet één maar meerdere wegen leiden naar Rome. Dat er diverse mogelijkheden zijn om je doelen te behalen. Wij nemen onze klanten daarom graag mee op reis langs die verschillende invalshoeken. Daarom schetsen wij vaak meerdere routes bij de ontwikkeling van een blauwdruk. De ene keer met wat nuance op het ene en de andere keer met net even een ander perspectief. Daarbij kijken wij graag een stapje verder dan de stip op de horizon. We zoeken de grenzen op van het mogelijke. Wij openen je ogen voor de mogelijkheden en helpen je daarin de juiste keuzes te maken. Dat is conceptontwikkeling door Frisse Oogst.

Wij bouwen aan sterke merken