Seminar en Grill 'n Chill

Or-Quest

Hoe bind je jouw publiek aan je? De Gouden Krachten maken voor Or-Quest iedere dag het verschil in het werkveld. De Gouden Krachten zijn professionals in de bouw, infrastructuur en techniek die via Or-Quest op toonaangevende projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers worden gedetacheerd. Maar, Or-Quest is meer dan alleen een detacheerder. Or-Quest wil de wereld van de bouw, infra en techniek mooier maken. Op naar een Gouden Toekomst voor de branche. 

Daarom introduceerden we verschillende academies, seminars en events. Door continue ontwikkeling van de Gouden Krachten via opleidingen, trainingen en cursussen werkt OR-Quest aan het vergroten van hun kwaliteiten en aan duurzame inzetbaarheid. Door het continue inspireren van opdrachtgevers met innovaties wordt de hele branche mooier.

Wij wilden iets vernieuwends, iets anders dan andere seminars neerzetten. Daarom bedachten wij een moderne vorm. Wij combineerden een seminar met een Grill ’n Chill en organiseerden samen met de klant een mooi event. Op vrijdag 20 juli luidden we met de Grill ‘n Chill de zomer in met een zinderende Zomer BBQ en een interessante seminar. De Gouden Krachten en verschillende, voortreffelijke opdrachtgevers ontmoetten elkaar onder het genot van een heerlijk stuk vlees van de BBQ-smoker. Een DJ zorgde voor dikke beats. De bar en het gezellige decor zorgden voor de juiste vakantiesferen. Door de mensen in de juiste setting bij elkaar te brengen ontstonden er Gouden Momenten.

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030