Kiem! Opleidingen in de Tuinbranche

Het talent in de tuinketen laten ontkiemen. Dat wilde Tuinbranche Nederland, de branchevereniging van de gehele Nederlandse tuinketen. Daarom bedachten we het concept ‘Kiem!’ Met de opleidingen, cursussen en trainingen van Kiem! kun je doorgroeien en opklimmen in de tuinbranche. Natuurlijk zorgden we ook voor een daadkrachtige realisatie.

Groei van het individu

Kiem! brengt door onderwijs en training de leden van Tuinbranche Nederland naar een hoger, duurzamer en toekomstbestendig niveau. De doelgroep bestaat uit fabrikanten, importeurs en groothandelaren in tuinartikelen en groen- en tuincentra en tuinretail. Kiem! zorgt voor ontwikkeling van de keten én de ontwikkeling en groei van het individu.

Van concept tot realisatie

Vanuit dit krachtige concept ontwikkelden we de strategie en bepaalden we de benodigde communicatiemiddelen. We ontwikkelden een krachtige merkidentiteit en hielpen met belangrijke keuzes, terwijl we ook bleven kijken naar het grote geheel. Van naam tot huisstijl, van visuele identiteit tot themafotografie en van websiteontwerp tot introductiecampagne. Samen met Tuinbranche Nederland bepaalden we wat we in de grond stopten, het zorgde voor Frisse Oogst!

Geïnspireerd?

En wil je ook stappen maken in je marketing en communicatie?

Bel of mail met de communicatieregisseurs. Wij helpen je graag.

(0512) 204030